Categorie: Nieuws

Bewegende beelden optocht Borne

Bekijk hier de youtube beelden van de optocht en van onze wagens en loopgroep (direct de eerste minuten)

Nieuwe foto’s in het fotoboek

Inmiddels zijn er vele nieuwe foto’s geplaatst in het fotoboek! Dank aan iedereen voor het aanleveren! Klik hier om ze te bekijken Heb je nog foto’s stuur ze naar webmaster@kolkleu.nl

Proclamatie punt 3!

Dat er met deze Adjudant aan eieren geen gebrek is dit jaar, ook niet op de eier-residentie.  

Proclamatiepunt 10!

Proclamatiepunt 10: Dat wij zullen zorgen dat de oud prinsen niet nat zullen worden op de wagen tijdens de optocht. Alle oud prinsen krijgen voorafgaand aan de optocht regenponcho’s uitgereikt van Prins Mark I & Adjudant Joost!

Het carnaval is in volle gang!

Het carnaval is in volle gang! Na donderdagavond met vele handen de zaal van onze Residentie te hebben klaargemaakt voor alle feestelijkheden begon vrijdagochtend het carnavalsweekend met een bezoek van ons prinsenpaar én een deel van het bestuur en de Raad van 11 aan de Basisschool St Aegidius in Hertme. Aldaar werd bekend dat Prins …

Lees verder

Kolkblad 2016

Daar is ie weer! Het Kolkblad 2016! Vol met leuke verhalen en anekdotes, foto’s en de agenda om vooral niets te vergeten tijdens het carnaval! Dank aan de redactie van het blad die hier vele uren werk in heeft zitten!

Wie o wie?

Wie o wie? Dat is de grote vraag… Prins Jasper I & Adjudant Marc zullen tijdens de Gala avond op 15 januari aftreden. Wie o wie gaan hen opvolgen? Denk jij het te weten? Bij Café Liedenbaum ligt een lijst waarop iedereen een gokje kan wagen!