Online

Natuurlijk is carnavalsvereniging CV De Kolkleu online ook heel actief. Logisch, want we gaan met de tijd mee. Je vindt ons op:

#CVDK op Facebook

2 months ago

CV de Kolkleu Hertme

Zo maar 'n ideetje🤔....Als iedereen die het geld (€50,-) vd Kolkleu-verloting nu terug krijgt, dit nu eens zou besteden aan (Hertmese) horeca bonnen?! Hoe mooi zou dat zijn? Dient het tóch nog n goed doel waar je plezier aan kunt beleven ❤... Anders was je immers 't geld óók kwijt...Bornse horeca weigert om bij de pakken neer te zitten en komt met de 'Borns Hart voor Horeca' bon.

Lees er meer over op https://bit.ly/3bnplx5
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

CV de Kolkleu Hertme

Beste Vriend van de Kolkleu,

Om te beginnen willen we je nogmaals hartelijk bedanken voor je bereidwilligheid ons te steunen door een lot te kopen voor onze jubileum loterij. Het zal je echter niet zijn ontgaan dat het coranavirus onder ons is. Dat maakt dat we het restant van onze nog te verkopen loten , niet meer verkocht krijgen. Tot onze grote teleurstelling hebben we dan ook moeten besluiten de verkoop van onze loten te staken en de loterij af te blazen. Maar we gaan dit netjes afronden. Voor iedereen die een machtiging heeft ingevuld of om een factuur heeft gevraagd is er niet zoveel aan de hand. Deze zullen we vernietigen. Deze worden dus niet geïnd of verzonden. De mensen die contant hebben betaald of per pin wordt contact mee opgenomen voor teruggave. Het heeft de voorkeur om dit via een digitaal betalingsverzoek te doen indien mogelijk.
We hopen op je begrip voor ons besluit en gaan er eigenlijk stiekem van uit dat als we weer iets moois verzinnen, we weer bij je mogen aankloppen.
Hoe dan ook wensen we je alle goeds en zien we je graag weer bij een volgend carnavalsfeest.

Namens de jubileumcommissie van CV de Kolkleu.
... See MoreSee Less

View on Facebook