Proclamatie

PROCLAMATIE

Wij, Prinses Carine de 1e en adjudante Rian, voormalig jonkvrouw van het Weleveld en jonkvrouw van het Hedeveld en de Lodieklanden, beschermvrouwen van het platteland. Heersers van Melktap Weleveld en Eitomatiek Hedevelds Bio-ei,  hofleveranciers van Hertmese melk en eieren en voorvechtsters van de boerenstand,

verklaren als 33ste Hoogheden van CV de Kolkleu  de volgende 11 punten:

Ten 1e: Zullen wij een speciale cursus regelen, voor de mannen van de RV11, om hen zo een goede voorbereiding te gunnen voor hun jaarlijkse uitje, zodat wij als vrouwen met een gerust hart mee kunnen!

Ten 2e: Zullen wij een avond organiseren voor de ouderen en alleenstaanden van Hertme en zullen wij hen voorzien van lekker eten.

Ten 3e: Verwachten wij van het  bestuur dat zij, onder aanvoering van Mark Mekenkamp, zometeen gaan optreden tijdens de playbackshow op een door ons gekozen nummer.

Ten 4e: Zullen wij zorgen dat er tijdens de installatie van de stadsprins er voor alle hoogheden en de burgemeester, lekkere hapjes klaarstaan met eieren en andere boerenproducten van Hertmese bodem!  Want stadsprins Dennis en adjudant Tim kunnen dan wel Barneveldse eieren gaan eten met de burgermeester, maar dat kunnen wij natuurlijk veel beter!  

Ten 5e: Zullen wij de lopers van de loopgroep komen aanmoedigen in Albergen en hen van een lekker drankje voorzien tijdens de optocht .

Ten 6e: Nodigen wij de grote dansmarietjes uit om bij ons op de wagen te komen tijdens optochten én om ook op zaterdag tijdens het carnavalsweekend te dansen! Als tegenprestatie zal prinses Carine vanavond ook zelf de gardedans dansen!

Ten 7e: Zullen wij Ex-prins Wouter en Ex-adjudant Jarno ondersteunen bij een nieuwe poging om het paasvuur alsnog tot een succes te maken.

Ten 8e: Zullen wij de mini-dansmarietjes en begeleidsters trakteren op patat en snacks tijdens hun optreden in Fleringen.

Ten 9e: Zullen wij de twee mooiste optredens van vanavond uitkiezen en zij zullen CV de Kolkleu mogen vertegenwoordigen tijdens de grandioze carnavalsavond voor ouderen in het Dijkhuis.

Ten 10e: Zullen wij samen met de RV11 en bestuur de HOP in het retentiegebied een opknapbeurt geven.

Ten 11e: Zullen  wij dit jaar de kolkleu laten weten dat ze aan kant moeten voor deze boerenmeiden. Wij zullen dat op elk  feestje luid en duidelijk laten horen te beginnen met vanavond. 

En dit alles onder het motto: 2 dames bie de Kolkleu, het is echt woar! Samen viert wie 33 joar!