Contributie leden CV de Kolkleu

Graag informeren wij u over het volgende:

Sinds jaar en dag bedraagt de contributie voor leden van CV de Kolkleu € 7,50; al die jaren is dit bedrag ongewijzigd gebleven.

In de ledenvergadering van CV de Kolkleu van 25 april jl. is unaniem besloten om de contributie voor leden van onze carnavalsvereniging met ingang van 1 januari 2020 te verhogen. De reden hiervoor is dat het huidige bedrag niet meer toereikend is (en eigenlijk ook niet meer van deze tijd) om de vereniging op een goede en verantwoorde manier draaiende te houden. Naast het feit dat ook voor de vereniging de kosten steeds toenemen, willen wij ook blijven zorgen voor een gezond financieel huishoudboekje.

Daarom is door het bestuur voorgesteld om het bedrag voor alle leden (vanaf 15 jaar en ouder) te verhogen tot een bedrag van € 15,– per jaar. Inderdaad een verhoging van 100% maar in vergelijking met onze collega verenigingen nog altijd zeer redelijk. Voor dit bedrag kunnen alle leden weer rekenen op een geweldig verzorgde gala avond en Carnavalsfeest in onze residentie Hof in Huis.

Wij rekenen op uw begrip en zien u graag op vrijdag 17 januari tijdens de Gala avond bij Hof in Huis!

Namens het bestuur van

CV de Kolkleu