Hofauto

Munsterhuis Occasions levert Hofauto in 2018

Het Prinsenpaar van CV De Kolkleu uit Hertme – Prins Marcel de 1ste & Adjudant Peter – hebben hun hofauto in ontvangst genomen. De zoektocht van de vereniging naar passend vervoer leverde een positieve reactie op van garage Munsterhuis Occasions uit Almelo. De hoogheden worden nu tijdens de carnaval rondgereden in een Renault Kadjar Energy.

Het prinsenpaar overhandigd de taart namens CV De Kolkleu.

Vanaf nu heeft het prinsenpaar voor ieder feest een BOB in een prachtige hofauto.

“We zijn ontzettend blij met dit sympathieke gebaar van Munsterhuis”, zegt voorzitter René Jannink van De Kolkleu. “Het is in deze tijd helemaal niet zo gemakkelijk om zo’n prachtige hofauto op de kop te tikken. Het moet allemaal om niet. Het enige dat wij terug kunnen geven is onze waardering en een aantal promotionele activiteiten”. Bij ontvangst van de auto ontving de garage een taart met de afbeelding van het prinsenpaar. “Dit ambachtelijk gebak bestaat uit een aantal dikke lagen dankbaarheid, met jam en slagroom”, grapt Jannink.