Jubileumloterij

Win een reischeque t.w.v. 5000 euro in de jubileumloterij van de Kolkleu!

Heb jij er al één? Een lot van onze gigantische jubileum loterij? Nog niet? Wees er dan snel bij voordat alle loten verkocht zijn. Vanwege ons 33-jarig jubileum houden wij dit jaar een grote jubileumloterij. En als wij zeggen groot, dan bedoelen wij ook groot!

Je koopt een lot voor €50,– en daarmee speel je in alle 5 trekkingen mee. Maar mooier nog is dat je ook mee dingt naar de gigantische hoofdprijs; een reischeque ter waarde van €5.000,–!!!

En dat met een winkans van 1 op 12. Zoveel kans om te winnen heb je nergens!!

Bij elke trekkingsronde gaan alle verkochte loten weer in de pot. Je dingt dus elke ronde opnieuw mee naar mooie prijzen.

De trekkingen worden gehouden op 1 mei, 15 mei, 29 mei, 12 juni, 26 juni en de hoofdprijs wordt 10 juli getrokken. Alle trekkingen worden gedaan onder toeziend oog van notaris Kuhlmann in Borne.

De trekking is te zien op de Facebookpagina van De Kolkleu en daar worden ook de winnaars bekend gemaakt. Ook in de Gazet van Hertme wordt de uitslag bekend gemaakt en de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Op de gala-avond van De Kolkleu zijn de eerste loten al verkocht. Wilt u ook nog meedoen? Dat kan! Neem dan contact op met Renate Stokkingreef (via de mail r.d.stokkingreef@gmail.com). Iemand van de jubileum commissie komt dan graag bij u langs. Loten zijn contant of via eenmalige machtiging te kopen.

Als nog niet alle loten verkocht zijn, zullen wij vrijdag 7 of zaterdag 8 februari een verkoop houden aan de deur. Maar op = op.

Er zijn 5 trekkingen met 8 mooie prijzen. Zie het prijzen overzicht op de volgende pagina. En tijdens de 6e en laatste trekking verloten we een Reischeque twv. €5000,= !! Klik hier voor informatie over de trekking en prijzen.

De opbrengst van de loterij gaat naar diverse jubileumactiviteiten dit jaar, met als knaller het jubileumfeest vrijdag 10 juli waarvoor u allen uitgenodigd bent. Mis dit niet, want het wordt “…een feest waarvan je morgen denkt, was ik maar vrij geweest!”

Dus noteer 10 juli alvast in uw agenda en zet een dik rood kruis door 11 juli. 😉
Houd de Facebookpagina  en website van de Kolkleu goed in de gaten!

(https://m.facebook.com/cvdekolkleuwww.kolkleu.nl